Cautare

22899 de rezultate pentru "jake si femeile lui" (4.83 secunde)
Vasta majoritate a femeilor ce se apropie de varsta de 40 de ani vor putea sa ramana insarcinate "Din punctul meu de vedere, fiecare femeie ar trebui sa-si planifice sa aiba ultimul copil pana la implinirea varstei de 40 ani", spune Twenge.
Cele mai noi descoperiri In Romania, la fel ca in alte tari din Occident, varsta la care femeile au primul copil este in crestere. ... In mediul urban, varsta medie la care romancele au primul copil este si mai inaintata:
In Chicago Tribune au aparut concluziile unui recent studiu asupra victimelor fulgerului, conform carora barbatii sunt loviti mult mai des decat femeile - in 82% din cazurile de accidente victimele sunt barbati.
Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. Aproape toti parintii au refuzat sa-si vaccineze fetitele. Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin solicita continuarea programului de vaccinare impotriva HPV si implementarea programului de screening.
Stadiile cancerului de san si tratamentele corespunzatoare Prin stadiile cancerului I-IV se intelege ce dimensiuni are tumora (de la T1 la T4) si daca exista sau nu ganglioni axilari, mobili sau fixati.
Nasterea sub apa - o metoda relaxanta pentru mama, dar nesigura pentru bebelus A aduce pe lume un copil intr-un mediu acvatic reprezinta o dorinta din ce in ce mai raspandita printre femeile insarcinate.
Societatea Romana de Ultrasonografie in Obstetrica si Ginecologie a sustinut in perioada 10 Februarie - 10 Martie 2014 campania nationala de informare si educatie medicala privind sanatatea femeii:
Si cu toate acestea campania gratuita de vaccinare a esuat lamentabil in tara noastra. Aproape toti parintii au refuzat sa-si vaccineze fetitele. Coalitia de Prevenire a Cancerului de Col Uterin solicita continuarea programului de vaccinare impotriva HPV si implementarea programului de screening.
"Esti printre femeile care nu merg la medic? ... Ai toate motivele!" Acesta este mesajul pe care il propun Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer (FABC) si Liga Romana de Cancer pentru campania nationala anuala de informare despre cancerul de san.
Iti pui problema ca esti infertila, ca nu poti avea copii, si nu stii de ce ti se intampla asta tocmai tie? ... Femeile sunt cele cu probleme de infertilitate in 60 % dintre cazuri.
Scade nivelul de glucoza si insulina care hranesc celulele maligne (Autoare : Magda Marincovici) Reducerea aportului de grasime si eliminarea kilogramelor adunate peste greutatea normala dupa diagnosticare ar putea contribui la imbunatatirea ratei de supravietuire a pacientelor afectate de cancer de san.
Un nou studiu francez publicat in "Journal of Sexual Medicine" sugereaza ca ar putea contine si urina. Pentru studiu, oamenii de stiina au analizat sapte femei care sustineau ca au o scurgere uriasa de lichide in timpul stimularii sexuale si care prezinta semne de ejaculare.
Magda Marincovici) Autoritatile sanitare franceze vorbesc despre 18 femei cu proteze mamare care au dezvoltat o forma rara de cancer Expertii Institutului National al Cancerului din Franta, sesizati de autoritatile sanitare, au stabilit o legatura intre implantul mamar si o forma de cancer al sistemului limfatic, scrie Le Figaro in editia online.
Magda Marincovici) Consumul de alimente bogate in potasiu (bananele, cartofii) reduce riscul de accident vascular cerebral la femeile peste 50 de ani, potrivit unui studiu publicat in revista Stroke. Multe studii au fost interesate sa aduca noi si noi dovezi potrivit carora potasiul reduce tensiunea arteriala.
Mariustuca.ro / Virusul Ebola bate in retragere, dar va face, in continuare, victime printre femeile insarcinate (Autoare:
Mariustuca.ro / Femeile care stau asezate mai mult de 6 ore zilnic sunt in pericol de cancer (Autoare:
Mancarimea apare ca o reactie produsa de substantele toxice existente in scaun si, de cele mai multe ori, acest simptom nu implica existenta unei inflamatii in regiunea anala. Cresterea in intensitate a pruritului anal si agravarea inflamatiei sunt influentate de traumatizarea directa (zgarietura, scarpinatura) si de prezenta umiditatii excesive.
Unele femei pot experimenta in perioada sarcinii cea mai frumoasa si stralucitoare piele, in timp ce altele sunt supuse unor afectiuni care le influenteaza bunastarea si le dau de gandit. ... Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care si le pun femeile insarcinate!
De un raspuns gresit se tem cele mai multe femei inaintea testului, dar si dupa ce afla rezultatul. Adevarul este ca de multe ori femeile fac cateva greseli care pot influenta rezultatul testului. Iata care sunt cele mai frecvente lucruri pe care femeile nu le fac bine.
Mesaj de recunostinta pentru femeile romance. ... In aceste momente gandurile mele se indrepta cu recunostinta, admiratie si respect catre toate romancele: mame, fiice, sotii, bunici, pentru ca ne bucurati sufletul si ne inseninati zilele.
google-analytics.com